Savana

Napravite svoju vlastitu životinju iz savane od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Žirafa

Dugih nogu, još dužeg vrata i prepoznatljivih šara, žirafa je simbol afričkih savana. Najviša živuća životinja na Zemlji sada može krasiti i vaš dom.

Zebra

Znate li da svaka zebra ima jedinstvene prugice? Neka i vaša verzija ove atraktivne životinje bijeloga krzna s crnim prugama bude originalna!

Nosorog

Veliki i snažni, nosorozi su zapravo vrlo plahi divovi. Prepoznatljivi su po svojim rogovima na nosu, koje ćete s našom podatnom glinom izraditi s lakoćom.

Gepard

Pitate se koliko vam vremena treba da napravite najbržu kopnenu životinju na svijetu? Manje nego što mislite! No nije ni bitno – jer ćete uživati u svakoj sekundi.

Slon

Najveći kopneni sisavac na svijetu je biljojed koji jede i do 16 sati dnevno, a u svoju surlu može usisati do 14 litara vode. Ma tko ga ne bi poželio napraviti!

Lav

Oduvijek ste htjeli imati divlju mačku? Neka ovaj kralj džungle, raskošne grive i neodoljivih šapa, postane kralj vašeg doma. Mijau!