Dinosauri

Napravite svojega vlastitog dinosaura od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Dimetrodon

Uživajte u izradi dimetrodona, velikoga guštera koji je živio prije stotina milijuna godina. Svojom raskošnom krijestom duž leđa podsjetit će vas na današnju iguanu.

Brachiosaurus

Znate li da je ovaj dinosaur jedna od najvećih životinja koja je ikada hodala Zemljom? Izradite veselu mini verziju ovog diva, čija je težina dosezala i do 30 tona.

Stegosaurus

Prepoznatljivog repa s oštrim bodljama, ovaj dinosaur mogao je mijenjati boju svojeg tijela kako bi uplašio predatora. Zabavite se stvarajući bezopasne bodlje vlastitim rukama!

T-Rex

Jedan od najpoznatijih dinosaura dobio je i svoje filmsko uprizorenje. Poznati predator imao je više od 60 zuba, a svaki je bio dugačak oko 23 cm.

Triceratops

Devet metara dugačak i sedam tona težak, Triceratops je bio oklopljeni dinosaur sa najvećom glavom koju je neka kopnena životinja ikada posjedovala, najčešće većom od tri metra!

Pteranodon

S rasponom krila od sedam metara i dugim kljunom bez zubi, Pteranodon je bio pravi leteći bezubi reptil.