Uradi sam

JumpingClay “Uradi sam” setovi omogućuju oblikovanje figurica na najlakši mogući način. U svakom setu nalaze se uputstva za oblikovanje kao i alati i dodatni materijali pomoću kojih ćete oblikovati svoju figuricu. Praćenjem uputa za oblikovanje povećava se koncentracija vaše djece. Setovi će djeci dati poseban osjećaj i povećati samopouzdanje kada sami naprave svoju veselu figuricu. Skupi ih sve!


Cvijeće

Napravite svoj vlastiti cvjetnjak od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Suncokret

S glavom uvijek usmjerenom prema suncu, suncokret je kako mu od milja vole tepati, cvijet zbog kojeg se sunce spustilo s neba na zemlju! Neka unese radost i u vaš dom.

Ruža

Ruža kao najpoznatiji cvijet na svijetu i simbol ljubavi s pravom nosi status kraljice među cvijećem. Od sada može krasiti i vaš glineni cvjetnjak!

Dinosauri

Napravite svojega vlastitog dinosaura od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Dimetrodon

Uživajte u izradi dimetrodona, velikoga guštera koji je živio prije stotina milijuna godina. Svojom raskošnom krijestom duž leđa podsjetit će vas na današnju iguanu.

Triceratops

Devet metara dugačak i sedam tona težak, Triceratops je bio oklopljeni dinosaur sa najvećom glavom koju je neka kopnena životinja ikada posjedovala, najčešće većom od tri metra!

Moji ljubimci

Napravite svojega vlastitog ljubimca od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Maltezer

Često čujemo upozorenja kako psi nisu igračka za djecu. No ovaj psić može biti baš to, bez ikakvih posljedica – neodoljiva igračka koja će razveseliti svako dijete, a i one malo starije.

Pudlica

Jedna je od najstarijih i najinteligentnijih pasmina. Odaberete li ovog pudla, otkrit ćete koliko je jednostavno napraviti njegovu prepoznatljivu kovrčavu dlaku.

Šnaucer

Specifična brada u kombinaciji s brkovima ovom presatkom psiću daje dojam ozbiljnosti. Unatoč tome, zabava s njim je zajamčena! Na vama je samo da mu odaberete ime.

Savana

Napravite svoju vlastitu životinju iz savane od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Zebra

Znate li da svaka zebra ima jedinstvene prugice? Neka i vaša verzija ove atraktivne životinje bijeloga krzna s crnim prugama bude originalna!

Nosorog

Veliki i snažni, nosorozi su zapravo vrlo plahi divovi. Prepoznatljivi su po svojim rogovima na nosu, koje ćete s našom podatnom glinom izraditi s lakoćom.

Gepard

Pitate se koliko vam vremena treba da napravite najbržu kopnenu životinju na svijetu? Manje nego što mislite! No nije ni bitno – jer ćete uživati u svakoj sekundi.

Slon

Najveći kopneni sisavac na svijetu je biljojed koji jede i do 16 sati dnevno, a u svoju surlu može usisati do 14 litara vode. Ma tko ga ne bi poželio napraviti!

Pekarnica

Ovi proizvodi nisu namijenjeni za konzumiranje i preporučamo ih djeci starijoj od 5 godina. No ne morate se brinuti – JumpingClay glina potpuno je bezopasna za zdravlje, čak i ako je dijete proguta.

Poslastice

Tko kaže da trebate pećnicu da biste pripremili primamljive poslastice? Uz ovaj JumpingClay set uživat će svi ljubitelji fine papice.

Sladoled

Postoji li osoba koja ne voli sladoled? Sumnjamo. Odaberite ovaj slatki paket koji sadrži sve što vam treba za pripremu dva neodoljiva korneta. Mljac!

Ostalo

Avion

Da je samo nebo granica, dokazuje i ovaj set za izradu aviona. Svatko može postati pilot i na krilima mašte poletjeti u smjeru svojih snova.

Set za ukrašavanje

Napravite svoj vlastiti nakit! S pomoću detaljnih uputa i sadržaja ovog seta, lako ćete izraditi ogrlicu, privjesak ili ukosnicu. Razveselite sebe ili svoje bližnje!

Princeza

Koja djevojčica ne želi biti princeza? Ovaj set sadrži sve što treba vašoj princezi da se zabavi stvarajući svoju tijaru, prsten, ukras za kosu, češljić, ogledalce...