Uradi sam

JumpingClay “Uradi sam” setovi omogućuju oblikovanje figurica na najlakši mogući način. U svakom setu nalaze se uputstva za oblikovanje kao i alati i dodatni materijali pomoću kojih ćete oblikovati svoju figuricu. Praćenjem uputa za oblikovanje povećava se koncentracija vaše djece. Setovi će djeci dati poseban osjećaj i povećati samopouzdanje kada sami naprave svoju veselu figuricu. Skupi ih sve!


Ribice

Napunite vlastiti akvarij šarenim stanovnicima koraljnih grebena od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Ribice

Vesela narančasto-bijela ribica pripadnik vrste lakrdijaš godinama fascinira znanstvenike zbog svog života u zajednici s morskim vlasuljama dok plava kraljevska alga većinom živi usamljeno i prijeti joj istrebljenje. Izmodeliraj glinene stanovnike koraljnog grebena na ekološki prihvatljiv način!

Cvijeće

Napravite svoj vlastiti cvjetnjak od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Suncokret

S glavom uvijek usmjerenom prema suncu, suncokret je kako mu od milja vole tepati, cvijet zbog kojeg se sunce spustilo s neba na zemlju! Neka unese radost i u vaš dom.

Ruža

Ruža kao najpoznatiji cvijet na svijetu i simbol ljubavi s pravom nosi status kraljice među cvijećem. Od sada može krasiti i vaš glineni cvjetnjak!

Dinosauri

Napravite svojega vlastitog dinosaura od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Dimetrodon

Uživajte u izradi dimetrodona, velikoga guštera koji je živio prije stotina milijuna godina. Svojom raskošnom krijestom duž leđa podsjetit će vas na današnju iguanu.

Brachiosaurus

Znate li da je ovaj dinosaur jedna od najvećih životinja koja je ikada hodala Zemljom? Izradite veselu mini verziju ovog diva, čija je težina dosezala i do 30 tona.

Stegosaurus

Prepoznatljivog repa s oštrim bodljama, ovaj dinosaur mogao je mijenjati boju svojeg tijela kako bi uplašio predatora. Zabavite se stvarajući bezopasne bodlje vlastitim rukama!

T-Rex

Jedan od najpoznatijih dinosaura dobio je i svoje filmsko uprizorenje. Poznati predator imao je više od 60 zuba, a svaki je bio dugačak oko 23 cm.

Triceratops

Devet metara dugačak i sedam tona težak, Triceratops je bio oklopljeni dinosaur sa najvećom glavom koju je neka kopnena životinja ikada posjedovala, najčešće većom od tri metra!

Pteranodon

S rasponom krila od sedam metara i dugim kljunom bez zubi, Pteranodon je bio pravi leteći bezubi reptil.

Moji ljubimci

Napravite svojega vlastitog ljubimca od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Bigl

Omiljeni kućni ljubimci i vjerni prijatelji ljudi sada mogu unijeti veselje u svaki dom. Napravite svoju verziju ovoga neodoljivog trobojnog psića.

Maltezer

Često čujemo upozorenja kako psi nisu igračka za djecu. No ovaj psić može biti baš to, bez ikakvih posljedica – neodoljiva igračka koja će razveseliti svako dijete, a i one malo starije.

Pudlica

Jedna je od najstarijih i najinteligentnijih pasmina. Odaberete li ovog pudla, otkrit ćete koliko je jednostavno napraviti njegovu prepoznatljivu kovrčavu dlaku.

Šnaucer

Specifična brada u kombinaciji s brkovima ovom presatkom psiću daje dojam ozbiljnosti. Unatoč tome, zabava s njim je zajamčena! Na vama je samo da mu odaberete ime.

Savana

Napravite svoju vlastitu životinju iz savane od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Žirafa

Dugih nogu, još dužeg vrata i prepoznatljivih šara, žirafa je simbol afričkih savana. Najviša živuća životinja na Zemlji sada može krasiti i vaš dom.

Zebra

Znate li da svaka zebra ima jedinstvene prugice? Neka i vaša verzija ove atraktivne životinje bijeloga krzna s crnim prugama bude originalna!

Nosorog

Veliki i snažni, nosorozi su zapravo vrlo plahi divovi. Prepoznatljivi su po svojim rogovima na nosu, koje ćete s našom podatnom glinom izraditi s lakoćom.

Gepard

Pitate se koliko vam vremena treba da napravite najbržu kopnenu životinju na svijetu? Manje nego što mislite! No nije ni bitno – jer ćete uživati u svakoj sekundi.

Slon

Najveći kopneni sisavac na svijetu je biljojed koji jede i do 16 sati dnevno, a u svoju surlu može usisati do 14 litara vode. Ma tko ga ne bi poželio napraviti!

Lav

Oduvijek ste htjeli imati divlju mačku? Neka ovaj kralj džungle, raskošne grive i neodoljivih šapa, postane kralj vašeg doma. Mijau!

Pekarnica

Ovi proizvodi nisu namijenjeni za konzumiranje i preporučamo ih djeci starijoj od 5 godina. No ne morate se brinuti – JumpingClay glina potpuno je bezopasna za zdravlje, čak i ako je dijete proguta.

Poslastice

Tko kaže da trebate pećnicu da biste pripremili primamljive poslastice? Uz ovaj JumpingClay set uživat će svi ljubitelji fine papice.

Čokolada

Ma tko može odoljeti čokoladi?! Recept, sastojci i pribor za izradu 6 neodoljivih čokoladnih poslastica čekaju vas u ovom slatkom setu.

Zalogajčići

Jeste li za nešto slano? Sendvič, pizza ili tortilla? Napravite sve troje – jer poslastice od JumpingClay gline mogu dugo stajati i ostati neodoljive kao prvoga dana.

Kolačići

A šećer dolazi na kraju! Uživajte u pripremi ovih neodoljivih deserata i ponosno ih izložite na svojem stolu. Vjerujemo da će se vaši gosti oduševiti.

Ostalo

Avion

Da je samo nebo granica, dokazuje i ovaj set za izradu aviona. Svatko može postati pilot i na krilima mašte poletjeti u smjeru svojih snova.

Autić

Dječja ljubav prema autićima je vječna. Priuštite im nezaboravne trenutke u kojima će sami napraviti svoj prvi autić i uživati u kilometrima zabavne vožnje.

Set za ukrašavanje

Napravite svoj vlastiti nakit! S pomoću detaljnih uputa i sadržaja ovog seta, lako ćete izraditi ogrlicu, privjesak ili ukosnicu. Razveselite sebe ili svoje bližnje!

Princeza

Koja djevojčica ne želi biti princeza? Ovaj set sadrži sve što treba vašoj princezi da se zabavi stvarajući svoju tijaru, prsten, ukras za kosu, češljić, ogledalce...