Uradi sam

JumpingClay “Uradi sam” setovi omogućuju oblikovanje figurica na najlakši mogući način. U svakom setu nalaze se uputstva za oblikovanje kao i alati i dodatni materijali pomoću kojih ćete oblikovati svoju figuricu. Praćenjem uputa za oblikovanje povećava se koncentracija vaše djece. Setovi će djeci dati poseban osjećaj i povećati samopouzdanje kada sami naprave svoju veselu figuricu. Skupi ih sve!


Cvijeće

Napravite svoj vlastiti cvjetnjak od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Suncokret

S glavom uvijek usmjerenom prema suncu, suncokret je kako mu od milja vole tepati, cvijet zbog kojeg se sunce spustilo s neba na zemlju! Neka unese radost i u vaš dom.

Ruža

Ruža kao najpoznatiji cvijet na svijetu i simbol ljubavi s pravom nosi status kraljice među cvijećem. Od sada može krasiti i vaš glineni cvjetnjak!

Farma

Napravite svoju domaću životinju od Jumping Clay vesele gline od čijih će izražajnih boja vaše životinje biti veselije i šareniji od bilo kojih drugih.

Zeko

Dugih ušiju i uvijek s mrkvom sa strane, zeko je simbol nježne i plahe životinje. Umiljata životinja sada može krasiti i vaš dom.

Magarac

Magarac je vrijedna i radišna životinja, a oblikovan od gline, će osim toga biti veseo i šaren.

Praščić

Tko kaže da praščić mora živjeti u blatu? Oblikujte svog veselog praščića koji će živjeti u udobnosti vašeg doma.

Moji ljubimci

Napravite svojega vlastitog ljubimca od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Bigl

Omiljeni kućni ljubimci i vjerni prijatelji ljudi sada mogu unijeti veselje u svaki dom. Napravite svoju verziju ovoga neodoljivog trobojnog psića.

Šnaucer

Specifična brada u kombinaciji s brkovima ovom presatkom psiću daje dojam ozbiljnosti. Unatoč tome, zabava s njim je zajamčena! Na vama je samo da mu odaberete ime.

Dinosauri

Napravite svojega vlastitog dinosaura od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Stegosaurus

Prepoznatljivog repa s oštrim bodljama, ovaj dinosaur mogao je mijenjati boju svojeg tijela kako bi uplašio predatora. Zabavite se stvarajući bezopasne bodlje vlastitim rukama!

T-Rex

Jedan od najpoznatijih dinosaura dobio je i svoje filmsko uprizorenje. Poznati predator imao je više od 60 zuba, a svaki je bio dugačak oko 23 cm.

Pteranodon

S rasponom krila od sedam metara i dugim kljunom bez zubi, Pteranodon je bio pravi leteći bezubi reptil.

Savana

Napravite svoju vlastitu životinju iz savane od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje.

Žirafa

Dugih nogu, još dužeg vrata i prepoznatljivih šara, žirafa je simbol afričkih savana. Najviša živuća životinja na Zemlji sada može krasiti i vaš dom.

Zebra

Znate li da svaka zebra ima jedinstvene prugice? Neka i vaša verzija ove atraktivne životinje bijeloga krzna s crnim prugama bude originalna!

Nosorog

Veliki i snažni, nosorozi su zapravo vrlo plahi divovi. Prepoznatljivi su po svojim rogovima na nosu, koje ćete s našom podatnom glinom izraditi s lakoćom.

Lav

Oduvijek ste htjeli imati divlju mačku? Neka ovaj kralj džungle, raskošne grive i neodoljivih šapa, postane kralj vašeg doma. Mijau!

Pekarnica

Ovi proizvodi nisu namijenjeni za konzumiranje i preporučamo ih djeci starijoj od 5 godina. No ne morate se brinuti – JumpingClay glina potpuno je bezopasna za zdravlje, čak i ako je dijete proguta.

Poslastice

Tko kaže da trebate pećnicu da biste pripremili primamljive poslastice? Uz ovaj JumpingClay set uživat će svi ljubitelji fine papice.

Čokolada

Ma tko može odoljeti čokoladi?! Recept, sastojci i pribor za izradu 6 neodoljivih čokoladnih poslastica čekaju vas u ovom slatkom setu.

Zalogajčići

Jeste li za nešto slano? Sendvič, pizza ili tortilla? Napravite sve troje – jer poslastice od JumpingClay gline mogu dugo stajati i ostati neodoljive kao prvoga dana.

Kolačići

A šećer dolazi na kraju! Uživajte u pripremi ovih neodoljivih deserata i ponosno ih izložite na svojem stolu. Vjerujemo da će se vaši gosti oduševiti.

Ostalo

Avion

Da je samo nebo granica, dokazuje i ovaj set za izradu aviona. Svatko može postati pilot i na krilima mašte poletjeti u smjeru svojih snova.

Princeza

Koja djevojčica ne želi biti princeza? Ovaj set sadrži sve što treba vašoj princezi da se zabavi stvarajući svoju tijaru, prsten, ukras za kosu, češljić, ogledalce...