Učimo kroz igru

Kreativnost, koncentracija i samopouzdanje samo su neki od edukativnih učinaka koje upotreba JumpingClay gline može imati na djecu, a da ih na to ne morate prisiljavati. Da, igračka može biti edukativna, a učenje može biti fora!

Basic text book (eng)

Učenje može biti itekako zabavno. Uz ovu knjižicu s detaljnim uputama za miješanje boja i izradu na desetke različitih figurica, modeliranje postaje prava igra.

Edukativni set (kartonski omot)

Kad se učenje ovako lijepo upakira, djeca će uživati u njemu. U ovom praktičnom i raskošnom paketu nalazi se sve što im treba da uz igru razviju mnoge vještine.

Edukativni set (PVC omot)

Pravi koferčić u koji možete staviti što god poželite. Zasad je pun boja, alata, uputa, modlica – i jedva čeka da ga otvorite i počnete stvarati.

Engleska abeceda - radna bilježnica i slikovne kartice

Učenje kroz igru nikad nije bilo lakše! Uz malu pomoć slikovnih kartica i radne bilježnice učenje engleske abecede vašim mališanima može biti puno lakše i zabavno. U radnoj bilježnici izvježbat će pisanje, a uz pomoć slikovnih kartica povezivat će slova sa pojmovima kroz slike i izmodelirati ih JumpingClay glinom.