Kreativni setovi

Kreativnost se ne može kupiti, ali se lako može razviti. Kreativni setovi sadrže bogatu paletu JumpingClay boja, koje su izraženije u odnosu na boje drugih glina za oblikovanje. Miješanjem osnovnih boja JumpingClay gline može se dobiti bilo koja boja iz spektra.

Set 8 boja (30 g)

Ne mora svaki početak biti težak. Uz osnovna uputstva, set sadržava 8 jarkih boja, u posudicama koje se mogu ponovno puniti glinom.

Dječji set

Paket koji sadrži sve što vašim mališanima treba da bi izradili svoju prvu figuricu. Sigurni smo da će i vas iznenaditi pokojom od njih!

Poklon set (refil)

Kada poželite još, a poželjet ćete, ovaj veliki set napunit će vaše teglice novom glinom, a vaš prostor novim figuricama i ukrasima.

Mali set 2,5 l (PVC tegla)

Čokoladni namazi, bakini pekmezi i JumpingClay – obožavamo stvari iz teglica! U ovoj velikoj posudi nalaze se sve JumpingClay boje, modli, alat i uputstva za izradu figurica.

Dječji multi paketić

Ovaj veseli paketić izmamit će osmijeh već na prvi pogled. A koliko će tek veselja biti kada ga otvorite i počnete stvarati svoj svijet mašte?!

18 g refil set (6 boja)

Glina, alat, modli, uputstva za izradu figurica … Sve što vam treba je tu! Na vama je samo da odaberete što prvo napraviti. Jer prvi se uvijek pamte!