GOKI

ACTIVITY KOCKA

Drvena kocka sa puno mogućnosti. Sve su površine iskorištene i mogu se okretati, pomicati i slagati. Aktivira sva čula i motoričke sposobnosti.

AUTIĆ VATROGASCI-IGRAČKA

VATROGASNO VOZILO SA ZVUKOM, SVJETLOM I POGONSKIM MOTOROM.

BALANS TORANJ

KOLIKO STABILAN I VISOK TORANJ MOŽEŠ IZGRADITI? ZABAVNA IGRA BALANSA I SPRETNOSTI ZA CIJELU OBITELJ. KOCKA ODREĐUJE BOJU PRAVOKUTNIKA KOJI SE SLJEDEĆI SLAŽE. IGRA SE SASTOJI OD 36 DIJELOVA.

BUBANJ 5

Dječji muzički instrument od drva, metala i prave kože sa dvije drvene udaraljke promjera 22 cm.

ČUDOVIŠTE-LUTKA ZA RUKU-GOKI

LUTKA ZA RUKU ČUDOVIŠTE HARDI. IDEALNA ZA IGRU I MAŽENJE. IZRAĐENA OD KVALITETNE MIKROFIBRE I PERIVA NA 30°C. IDEALNO ZA LUTKARSKE PREDSTAVE. POMOĆU LUTKI DJECA BOLJE IZRAŽAVAJU EMOCIJE, RAZVIJAJU VERBALNU I NEVERBALNU KOMUNIKACIJU, MAŠTU, KREATIVNOST, ZNATIŽELJU TE SE LAKŠE STAVLJAJU U ULOGU DRUGOGA.

DIZALICA

VELIKA DJEČJA DIZALICA, IZRAĐENA OD MASIVNOG BUKOVOG I LIPOVOG DRVETA. POTPUNO FUNKCIONALNA S OKRETOM OD 360° I POKRETAČIMA ZA OKOMIT I VODORAVAN TRANSPORT TERETA TE SUPER TIHIM GUMENIM KOTAČIMA.

DJ. VOZILO CRVENO

DJEČJE VOZILO GURALICA ZA MALE TRKAČE. IZRAĐENO OD METALA I PLASTIKE S GUMENIM KOTAČIMA. MAX. TEŽINA DJETETA: 25 KG.

DJ. VOZILO VATRA

DJEČJE VOZILO GURALICA ZA MALE TRKAČE S MOTIVOM VATRE. IZRAĐENO OD METALA I PLASTIKE S GUMENIM KOTAČIMA. MAX. TEŽINA DJETETA: 25 KG.

DJ.IGRAČKA VUCI ME -ZMAJ

UČITI HODATI JE ZABAVNIJE UZ PRIJATELJA, KOJI TE PRATI KUD GOD IDEŠ. DRVENA IGRAČKA VUCI ME ZMAJ POMAŽE RAZVIJATI MOTORIČKE SPOSOBNOSTI I KORDINACIJU KOD DJECE.

DJ.IGRAČKA VUCI ME-KORNJAČA

UČITI HODATI JE ZABAVNIJE UZ PRIJATELJA, KOJI TE PRATI KUD GOD IDEŠ. DRVENA IGRAČKA VUCI ME KORNJAČA POMAŽE RAZVIJATI MOTORIČKE SPOSOBNOSTI I KORDINACIJU KOD DJECE.

DJ.IGRAČKA VUCI ME-SOB

UČITI HODATI JE ZABAVNIJE UZ PRIJATELJA, KOJI TE PRATI KUD GOD IDEŠ. DRVENA IGRAČKA VUCI ME SOB POMAŽE RAZVIJATI MOTORIČKE SPOSOBNOSTI I KORDINACIJU KOD DJECE.

DJEČIJI KOLUTIĆ 736220

DRVENA IGRAČKA ZA BEBE. KOLUTOVI KOJI SE VRTE POTIČU BEBU NA OTKRIVANJE SVOG OKRUŽENJA I RAZVITAK REFLEKSA.

DJEČIJI KOLUTIĆ 736830

DRVENA IGRAČKA ZA BEBE. KOLUTOVI DUGINIH BOJA KOJI SE VRTE POTIČU BEBU NA OTKRIVANJE SVOG OKRUŽENJA I RAZVITAK REFLEKSA.

DJEČIJI KOLUTIĆ 764740

DRVENA IGRAČKA ZA BEBE. ŠARENI KOLUTOVI. POTIČU BEBU NA OTKRIVANJE SVOG OKRUŽENJA.

DOMINO 2+ 56696

DOMINO ZABAVNA IGRA UZ KOJU DJECA UČE PREPOZNAVATI BROJEVE I ŽIVOTINJE. SASTOJI SE OD DRVENIH PLOČICA OD KOJIH SVAKA IMA 2 MOTIVA. JEDINO PLOČICE S ISTIM MOTIVOM MOGU BITI SPOJENE.

DOMINO 3+ WG090

DOMINO ZABAVNA IGRA UZ KOJU DJECA UČE PREPOZNAVATI BROJEVE I ŽIVOTINJE. PAKIRANO U DRVENOJ KUTIJI. SASTOJI SE OD 28 DRVENIH PLOČICA OD KOJIH SVAKA IMA 2 MOTIVA. JEDINO PLOČICE S ISTIM MOTIVOM MOGU BITI SPOJENE.

DRESS UP BOX MEDO 2+

OBUCI SVOJU MEDVJEĐU OBITELJ U BILO KOJE DOBA DANA ČAK I KAD SU LOŠEG RASPOLOŽENJA. OVE DRVENE PUZZLE OD 54 DIJELA IDEALNE SU ZA POTICANJE KREATIVNOSTI, UČENJE NOVIH POJMOVA I IZRAŽAVANJE EMOCIJA.

DRESS UP BOX MEDVJEDICA 2+

OBUCI SVOJU MEDVJEĐU OBITELJ U BILO KOJE DOBA DANA ČAK I KAD SU LOŠEG RASPOLOŽENJA. OVE DRVENE PUZZLE SASTOJE SE OD 36 DJELOVA I IDEALNE SU ZA POTICANJE KREATIVNOSTI I UČENJE NOVIH POJMOVA ALI I IZRAŽAVANJE EMOCIJA.

DRVENA IGRAČKA KOCKA 58902

Jedna od djeci najdražih prvih igračaka. Drvena slagalica od 19 dijelova. Šarena geometrijska tijela potrebno je ubaciti u odgovarajuće otvore, a bočne pločice složiti kao puzle prema naslikanim motivima . Idealno za poticanje ranih motoričkih sposobnosti, učenje raspoznavanja boja i kordinacije ruku i očiju.

DRVENA IGRAČKA KOCKA WM254

JEDNA OD DJECI NAJDRAŽIH PRVIH IGRAČAKA. DRVENA KOCKA SA 10 RAZLIČITIH, ŠARENIH GEOMETRIJSKIH TIJELA KOJE JE POTREBNO UBACITI U ODGOVARAJUĆI OTVOR. IDEALNO ZA POTICANJE RANIH MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI, UČENJE RASPOZNAVANJA BOJA I KORDINACIJE RUKU I OČIJU.

DRVENA KASA

DRVENA BLAGAJNA SA SKENEROM, KREDITNOM KARTICOM, ROLOM PAPIRA, LADICOM ZA NOVCE I PRAVIM KALKULATOROM KOJI NA EKRANU ISPISUJE VRIJEDNOST KUPOVINE.

DRVENA KOCKA AUTIĆI 1+

Drvena slagalica sa 5 različitih oblika vozila i boja. Djeca istražuju i uče kroz igru.

DRVENA KOCKA ŽIVOTINJE 1+

Drvena slagalica sa 5 različitih oblika životinja i boja. Djeca istražuju i uče kroz igru.

DRVENA KUĆICA KOFER

POTPUNO NAMJEŠTENA DRVENA KUĆICA U OBLIKU KOFERA OD 24 DIJELA I DVIJE LUTKICE. LAKO SE RASTAVLJA I PRENOSI PA JE IDEALNA ZA PUTOVANJA I ODLAZAK NA MORE.

DRVENA KUĆICA KOFER FARMA

DRVENA KUĆICA FARMA U OBLIKU KOFERA OD 31 DIJELA SA ŽIVOTINJAMA. LAKO SE RASTAVLJA I PRENOSI PA JE PRIKLADNA ZA PUTOVANJA I ODLAZAK NA MORE.

DRVENE PUZLE 56725

ZNAŠ LI GDJE ŽIVIM? DRVENE PUZZLE OD 9 DIJELOVA ZA PREPOZNAVANJE STANIŠTA ŽIVOTINJA.

DRVENE PUZLE 56881

ZNAŠ LI GDJE ŽIVIM? DRVENE PUZZLE OD 9 DIJELOVA ZA PREPOZNAVANJE STANIŠTA ŽIVOTINJA.

DRVENE PUZLE LEPTIR

DRVENE SLOJEVITE PUZZLE. 4 SLOJA, 11 DIJELOVA SA MOTIVOM LEPTIRA.

DRVENE PUZLE RIBICE

DRVENE SLOJEVITE PUZZLE. 4 SLOJA, 11 DIJELOVA SA MOTIVOM RIBICE.

DRVENE PUZLE-UČIMO BROJATI

NAUČITE DJECU BROJATI KROZ IGRU. SAMO ISPRAVNO IZBROJANI MOTIVI UPARENI S BROJEVIMA OTKRIVAJU TOČNO RJEŠENJE. OVE DRVENE PUZZLE DOLAZE U SETU OD 30 DIJELOVA.

DRVENE ŽIVOTINJE FARMA 3+

KRAVE SE MORAJU MUSTI, A SVINJE HRANITI. MAČKE I PSI IGRAJU SE NAOKOLO, A OVCE PASU NA PAŠNJAKU. IGRAJUĆI SE OVIM 14-DIJELNIM SETOM DRVENIH ŽIVOTINJA DJECA UČE KAKO TEČE UOBIČAJENI DAN NA FARMI.

DRVENI ALAT

Drveni dječji alat od 41 dijela koji je ujedno i kutija za pohranu. Sadrži čekić, odvijače, plastične vijke i još puno djelova za različite mogućnosti zabavnog učenja.

DRVENI KAMION SA ZNAKOVIMA

DRVENO GRAĐEVINSKO VOZILO POSEBNO DIZAJNIRANO ZA DJEČJE RUKE. OBOJAN NETOKSIČNIM BOJAMA NA BAZI VODE.

DRVENI KOLUTOVI PEPPO 2+

DRVENI KOLUTOVI RAZLIČITIH VELIČINA ZA SLAGANJE OD VEĆEG PREMA MANJEM. NA DNU JE POMIČNA, OKRUGLA PODLOGA KOJA ČINI SLAGANJE TEŽIM.

DRVENI MOBIL ZMAJ

SIMPATIČNI DRVENI MOBIL SA MALIM ZMAJEVIMA ZA DEKORACIJU DJEČJE SOBE I POTICANJE NJIHOVE MAŠTE.

DRVENI VLAK VANCOUVER

DRVENI VLAK OD 8 DIJELOVA. U PRIRODNOJ BOJI DRVETA.

DRVENI VLAKIĆ

DRVENA LOKOMOTIVA S VAGONIMA NA MAGNETE. LIJEPOG VESELOG DIZAJNA OBOJANA NETOKSIČNIM BOJAMA NA BAZI VODE.

GITARA 1

MOJA PRVA GITARA. IDEALNA ZA POČETNIKE ŽELJNE RITMA.

IGRA BOJE I OBLICI

KREATIVNA IGRA PREPOZNAVANJA I SORTIRANJA RAZLIČITIH BOJA I OBLIKA. SASTOJI SE OD 16 DJELOVA. IDEALNO ZA RAZVIJANJE MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI I KORDINACIJU RUKU I OČIJU.

IGRA BROJEVI PRSTEN 2+

DRVENA IGRAČKA OD 16 DIJELOVA LIJEPIH OBLIKA I BOJA. ZA UČENJE BROJANJA DO 5 I RASPOZNAVANJE BOJA.

IGRA ČOVJEČE NE LJUTI SE

OVA KLASIČNA IGRA ZABAVIT ĆE CIJELU OBITELJ. ZA 2-4 IGRAČA, NAPRAVLJENA NA LIJEPOJ I ČVRSTOJ DRVENOJ PODLOZI SA DRVENOM KOCKOM I PIJUNIMA.

IGRA LETEĆI PATULJCI

DRUŠTVENA IGRA ZA 2-4 IGRAČA. SASTOJI SE OD 21 DIJELA. OTKRIJTE KOLIKO JAKO MORATE PRITISNUTI KATAPULT DA BI PATULJAK DOSPIO U PRAVU RUPU.

IGRA MASTER LOGIK

Tko će najbrže dekodirati obojeni kod? Master Logic je igra logike i koncentracije. Cilj igre je dekodirati 4 sakrivene obojene pribadače protivnika.

IGRA MEMO OSJETI

DRVENA IGRA OSJETA IDEALNA ZA RAZVIJANJE MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI, PREPOZNAVANJE OBLIKA I STIMULACIJU OSJETA DODIRA KOD DJECE. SASTOJI SE OD 10 DIJELOVA. DODIROM PREPOZNAJTE KOJI DIJELOVI SU IDENTIČNI.

IGRA S BOJAMA

TKO ĆE PRVI ISPRAVNIM BOJAMA POPUNITI SVOJU SLIKU? OVU ZABAVNU DRUŠTVENU IGRU MOGU IGRATI OD 2 DO 4 IGRAČA, A SASTOJI SE OD 95 DIJELOVA.

IGRA S ČAVLIĆIMA-FARMA

IGRA SASTAVI SVOJU FARMU OD 52 DIJELA. SADRŽI PLUTENU PLOČU, DRVENE FIGURICE, ČAVLIĆE I ČEKIĆ.

IGRA TRI-DOMINO

IGRANJE DOMINA JE ZABAVNO, A TRI DOMINA JOŠ ZABAVNIJE! IDEALNA IGRA ZA RAZMIŠLJANJE I RAZVIJANJE KREATINOSTI. DRUŠTVENA IGRA ZA 2-4 IGRAČA. SASTOJI SE OD 72 DRVENE TROKUTASTE PLOČICE, A CILJ JE POSTAVITI ŠTO VIŠE ILI SVE PLOČICE NA NAČIN DA SE STVORI VELIKI TROKUT S 4 ILI 5-KRATNOM DUŽINOM RUBA.

IGRA VEZICE ŽIVOTINJE 3+

Igra s 5 drvenih pločica raznih motiva i 5 raznobojnih vezica. Vezice treba provesti kroz otvore na pločicama i dovršiti sliku. Za poticanje motoričkih vještina kod djece.

KIPER DRVENI

DRVENI KAMION KIPER S POMIČNIM DIJELOM ZA ISTOVAR TERETA. IZRAĐEN OD MASIVNOG DRVETA U PRIRODNOJ BOJI. Dob: 3+

KOCKE KONSTRUKCIJA 88 KOM

Set od 88 šarenih drvenih blokova za građenje i konstruiranje. Izrađen od masivnog drveta i obojan netoksičnim bojama na bazi vode. Beskrajno puno sati kreativne igre za mališane, a istovremeno razvijaju koordinaciju očiju i ruku. Blokovi su upakirani u čvrstu kutiju s ručkom savršenom za pohranu kad se ne koriste.

KOCKE SUSIBELLE 6 KOM

ČVRSTE KARTONSKE KOCKE OSLIKANE MOTIVIMA ŽIVOTINJA. DOLAZE U 6 RAZLIČITIH VELIČINA, ZA SLAGANJE JEDNE U DRUGU I POTICANJE FINE MOTORIKE.

KOCKE ZA GRAĐENJE 200 NATURE

SET OD 200 DRVENIH BLOKOVA ZA GRAĐENJE. PRUŽA NEOGRANIČENE MOGUČNOSTI KREATIVNOG GRAĐENJA ŽIVOTINJA, VOZILA ILI OBLIKA.

KORNJAČA-LUTKA ZA RUKU-GOKI

LUTKA ZA RUKU KORNJAČA, IDEALNA ZA IGRU I MAŽENJE. IZRAĐENA OD KVALITETNE MIKROFIBRE I PERIVA NA 30°C. ZAIGRAJTE S DJECOM LUTKARSKU PREDSTAVU. POMOĆU LUTKI DJECA BOLJE IZRAŽAVAJU EMOCIJE, RAZVIJAJU VERBALNU I NEVERBALNU KOMUNIKACIJU, MAŠTU, KREATIVNOST, ZNATIŽELJU TE SE LAKŠE STAVLJAJU U ULOGU DRUGOGA.

KSILOFON

Drveni muzički instrument sa šarenim metalnim pločicama različitih veličina i boja od kojih svaka predstavlja određenu notu. Set sadrži udaraljke i note poznatih dječjih pjesmica.

LOKOMOTIVA

ŠARENA DRVENA LOKOMOTIVA S KOTAČIMA I VEZICOM ZA POTEZANJE.

MAGNETNA IGRA KREATOR

Zabavna magnetna igra sa puno kreativnih mogućnosti i osnovnih pojmova, a može se slagati i prema karticama koje služe kao uzorci. Dolazi u čvrstoj kartonskoj kutiji sa magnetnom pločom i 106 različitih oblika.

MAGNETNA IGRA PIRAT

Zabavna magnetna igra za razumijevanje različitih vrsta zanimanja. Dolazi u čvrstoj kartonskoj kutiji sa magnetnom pločom i figurom dječaka na koju se proizvoljno ili prema karticama s uzorcima umeću 43 različita oblika.

MAGNETNA SLOVA 2

Set drvenih magnetnih slova zapakiran u drvenu kutiju s poklopcem. Idealno za učenje slova i abecede već od najranije dobi. Sadrži 89 dijelova.

MAGNETNI LABIRINT OTOK

VESELI LABIRINT SA MOTIVIMA OTOKA. CILJ IGRE JE PROVESTI ŠARENE KUGLICE KROZ LABIRINT DO CILJA UZ POMOĆ MAGNETNOG ŠTAPIĆA. IDEALNO ZA VJEŽBU KORDINACIJE I UČENJE DRŽANJA OLOVKE U RUCI.

MAGNETNI LABIRINT SVEMIR

VESELI LABIRINT SA MOTIVIMA SVEMIRA. CILJ IGRE JE PROVESTI ŠARENE KUGLICE KROZ LABIRINT DO CILJA UZ POMOĆ MAGNETNOG ŠTAPIĆA. IDEALNO ZA VJEŽBU KORDINACIJE I UČENJE DRŽANJA OLOVKE U RUCI.

MAGNETSKA IGRA 58488

ZABAVNA MAGNETNA IGRA SLAGANJA IZRAZA LICA DJEČAKA. DOLAZI U ČVRSTOJ KARTONSKOJ KUTIJI SA MAGNETNOM PLOČOM I FIGUROM GLAVE DJEČAKA NA KOJU SE UMEĆE 66 MAGNETNHI DIJELOVA PREMA KARTICAMA S UZORCIMA. IDEALNA IGRA ZA POKAZIVANJE I RAZUMIJEVANJE DJETETOVIH EMOCIJA KOJE MOŽE PRIKAZATI NA PLOČI.

MALTEZER-LUTKA ZA RUKU-GOKI

LUTKA ZA RUKU PAS MALTEZER. IDEALNA ZA IGRU I MAŽENJE. IZRAĐENA OD KVALITETNE MIKROFIBRE I PERIVA NA 30°C. IDEALNO ZA LUTKARSKE PREDSTAVE. POMOĆU LUTKI DJECA BOLJE IZRAŽAVAJU EMOCIJE, RAZVIJAJU VERBALNU I NEVERBALNU KOMUNIKACIJU, MAŠTU, KREATIVNOST, ZNATIŽELJU TE SE LAKŠE STAVLJAJU U ULOGU DRUGOGA.

MEMORIJSKA IGRA 2+ 56698

MEMORI IGRA ZA VJEŽBU PAMĆENJA I KONCENTRACIJE. SADRŽI 16 DRVENIH KARTICA SA ILUSTRACIJAMA VOZILA I ŽIVOTINJA.

MEMORIJSKA IGRA 2+ 56873

MEMORI IGRA ZA VJEŽBU PAMĆENJA I KONCENTRACIJE. SADRŽI DRVENE KARTICE SA ILUSTRACIJAMA VOZILA I ŽIVOTINJA.

MEMORIJSKA IGRA 2+ WG080

MEMORIJSKA IGRA SA 16 DRVENIH PLOČICA OSLIKANIH JEDNOSTAVNIM MOTIVIMA. MEMORIJSKE IGRE RAZVIJAJU MOTORIČKE SPOSOBNOSTI, KORDINACIJU RUKU I OČIJU TE POTIČU KREATIVNOST KOD DJECE.

MEMORIJSKA IGRA 3+ 56687

MEMORI IGRA ZA VJEŽBU PAMĆENJA I KONCENTRACIJE. SADRŽI 32 DRVENE KARTICE SA PREKRASNO ILUSTRIRANIM DOMAĆIM I DIVLJIM ŽIVOTINJAMA.

MEMORIJSKA IGRA 3+ 56700

MEMORI IGRA ZA VJEŽBU PAMĆENJA I KONCENTRACIJE. SADRŽI 32 DRVENE KARTICE SA PREKRASNO ILUSTRIRANIM DOMAĆIM I DIVLJIM ŽIVOTINJAMA.

MOJA FARMA 13 DIJELOVA 3+

DRVENA KUĆICA FARMA ELEGANTNOG DIZAJNA SASTOJI SE OD 13 DIJELOVA. ZA BOJANJE SU KORIŠTENE NETOKSIČNE BOJE NA BAZI VODE. DJECA KROZ IGRU NA FARMI RAZVIJAJU MAŠTU I LJUBAV PREMA ŽIVOTINJAMA.

MOJA FARMA SUSIBELLE 3+

DRVENA KUĆICA FARMA ELEGANTNOG I VESELOG DIZAJNA SASTOJI SE OD 53 DIJELA. ZA BOJANJE SU KORIŠTENE NETOKSIČNE BOJE NA BAZI VODE. DJECA KROZ IGRU NA FARMI RAZVIJAJU MAŠTU I LJUBAV PREMA ŽIVOTINJAMA.

MOTORIČKA SPIRALA MALA

Mala drvena igračka spirala sa 2 metalne šipke i kuglicama za razvijanje motoričkih sposobnosti. Prikladno za nošenje u dječjoj torbi ili kolicima.

MOTORIČKA SPIRALA VELIKA

Drvena šarena igračka sa 3 metalne šipke i kuglicama za razvijanje motoričkih sposobnosti.

NOINA ARKA

DRVENI BROD I ŽIVOTINJE IZ BIBLIJSKE PRIČE O NOI I POTOPU. SASTOJI SE OD 32 DIJELA. KROV JE ODVOJIV I OMOGUĆUJE IGRANJE U UNUTRAŠNJOSTI BRODA.

PAPIGA-LUTKA ZA RUKU-GOKI

LUTKA ZA RUKU PAPIGA. IDEALNA ZA IGRU I MAŽENJE. IZRAĐENA OD KVALITETNE MIKROFIBRE I PERIVA NA 30°C. IDEALNO ZA LUTKARSKE PREDSTAVE. POMOĆU LUTKI DJECA BOLJE IZRAŽAVAJU EMOCIJE, RAZVIJAJU VERBALNU I NEVERBALNU KOMUNIKACIJU, MAŠTU, KREATIVNOST, ZNATIŽELJU TE SE LAKŠE STAVLJAJU U ULOGU DRUGOGA.

PERLICE SET

SET DRVENIH PERLICA OD 45 KOMADA; 5 RAZLIČITIH OBLIKA I 6 RAZNOBOJNIH VEZICA. MOGU SE KORISTITI ZA IZRADU NAKITA ILI KAO POMOĆ KOD UČENJA RAČUNANJA.

PLOČA ZA PISANJE

Drvena ploča za pisanje s crtama, idealna za početnike.

PREGAČA

Platnena pamučna pregača za bojanje voštanim pastelama. Dizajnirajte pregaču po svojoj želji.

PSIĆ-LUTKA ZA RUKU-GOKI

LUTKA ZA RUKU PAS JACK RUSSEL, IDEALNA ZA IGRU I MAŽENJE. IZRAĐENA OD KVALITETNE MIKROFIBRE I PERIVA NA 30°C. IDEALNO ZA LUTKARSKE PREDSTAVE. POMOĆU LUTKI DJECA BOLJE IZRAŽAVAJU EMOCIJE, RAZVIJAJU VERBALNU I NEVERBALNU KOMUNIKACIJU, MAŠTU, KREATIVNOST, ZNATIŽELJU TE SE LAKŠE STAVLJAJU U ULOGU DRUGOGA.

PUZLE 4 GODIŠNJA DOBA XXL

VELIKE I ČVRSTE KARTONSKE PUZZLE OD 49 DIJELOVA S MOTIVIMA 4 GODIŠNJA DOBA.

PUZLE DVORAC 3+

SET PUZZLI OD 96 DIJELOVA. VESELA I ŠARENA ILUSTRACIJA VITEŠKOG DVORCA. PAKIRANO U ČVRSTU KUTIJU S POKLOPCEM.

PUZLE FARMA 3+

DRVENE PUZZLE OD 48 DIJELOVA SA MOTIVIMA FARME I DOMAĆIH ŽIVOTINJA.

PUZLE FARMA PEGGY 3+

DRVENE PUZZLE OD 96 DIJELOVA SA MOTIVIMA DJEVOJČICE PEGGY, FARME I DOMAĆIH ŽIVOTINJA.

PUZLE KOCKA - BAJKA

PUZZLE KOCKE SA 6 RAZLIČITIH MOTIVA BAJKI.

PUZLE KOCKE ŽIVOTINJE 2 57706

4 KOCKE PUZZLE SA MOTIVIMA MALIH ŽIVOTINJA.

PUZLE KOCKE ŽIVOTINJE 57725

2 KOCKE PUZZLE ZA POČETNIKE. JEDNOSTAVAN I LIJEP DIZAJN ŽIVOTINJA.

PUZLE PSIĆI 3+

DRVENE PUZZLE OD 48 DIJELOVA SA MOTIVIMA RAZLIČITIH PSIĆA U IGRI.

PUZLE ZEMALJSKA KUGLA PEGGY

PUZZLE OD 57 DIJELOVA PRINTANE I SLAŽU SE NA OBJE STRANE. IZRAĐENE OD DRVETA I ČVRSTOG KARTONA, ODLIČNE ZA JEDNOSTAVNO UČENJE ZEMLJOPISA.

PUZLE ZVUKOVI INSTRUMENATA 1+

DRVENE PUZZLE SA ZVUKOVIMA 5 RAZLIČITIH INSTRUMENATA. PRAVILNIM UPARIVANJEM OBLIKA NA PLOČU AKTIVIRA SE ZVUK ODREĐENOG INSTRUMENTA.

PUZLE ZVUKOVI VOZILA 1+

DRVENE PUZZLE SA ZVUKOVIMA 5 RAZLIČITIH VOZILA. PRAVILNIM UPARIVANJEM OBLIKA NA PLOČU AKTIVIRA SE ZVUK ODREĐENOG VOZILA.

PUZLE ZVUKOVI ZOO 1+

DRVENE PUZZLE SA ZVUKOVIMA 6 DIVLJIH ŽIVOTINJA. PRAVILNIM UPARIVANJEM OBLIKA NA PLOČU AKTIVIRA SE ZVUK ODREĐENE ŽIVOTINJE.

RAČUNAR OKVIR 58512

DRVENI ABAKUS RAČUNAR SA 60 KUGLICA, VESELIH BOJA. RAD NA ABAKUSU JE LAGAN, A POTREBNO SE ZNANJE STJEČE BRZO, NA ZABAVAN I RAZIGRAN NAČIN. ABAKUS KOD DJECE RAZVIJA LOGIKU, KONCENTRACIJU, FOTOGRAFSKO PAMĆENJE, MAŠTU I EMOCIONALNU INTELIGENCIJU.

RAČUNAR PLOČICE

MALOJ DJECI BROJEVI NE PREDSTAVLJAJU NEKU VAŽNOST NO UZ OVAJ ALAT ZA UČENJE, RAČUNANJE POSTAJE ZABAVNO I DOLAZI PRIRODNO. SET SADRŽI 36 DRVENIH PLOČICA SA UPUTSTVIMA ZAPAKIRANIH U VISOKOKVALITETNOJ DRVENOJ KUTIJI.

RIBICE MAGNETNA IGRA

ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA ZA NAJMLAĐE! SVAKA ULOVLJENA RIBICA, ALI I STARA ČARAPA NOSI ODREĐENI BOD! SASTOJI SE OD MNOŠTVA RAZLIČITIH RIBICA, RAKOVA, MEDUZA, CIPELA...SVE ŠTO SE U MORU MOŽE PRONAĆI.

SAT DRVENI

DRVENI SAT S KAZALJKAMA ZA UČENJE RAČUNANJA VREMENA.

SLOJEVITA SLAGALICA 4 OBLIKA

DRVENE PUZZLE GEOMETRIJSKI OBLICI U 16 DIJELOVA. MOGUĆNOST SLAGANJA 4 SLOJA PO BOJAMA, VELIČINI I OBLICIMA.

SMETLARSKI KAMION

DRVENI KAMION ZA ODVOZ SMEĆA SA GUMENIM KOTAČIMA. IZRAĐEN OD MASIVNOG DRVETA I OBOJAN NETOKSIČNIM BOJAMA NA BAZI VODE.

TAMBURIN 1

Dječji muzički instrument sa 4 zvonca promjera 14,5 cm.

TORBICA

Platnena pamučna torbica za bojanje voštanim pastelama. Dizanirajte torbicu po svojoj želji.

VATROGASNO VOZILO

DRVENO VATROGASNO VOZILO SA GUMENIM KOTAČIMA. IZRAĐEN OD MASIVNOG DRVETA I OBOJAN NETOKSIČNIM BOJAMA NA BAZI VODE.

VISEĆE FIGURE ZA BOJANJE - AVION

Drvena viseća figura u obliku aviona za spajanje i bojanje voštanim pastelama, flomasterima ili bojicama.

VISEĆE FIGURE ZA BOJANJE - LEPTIR

Drvena viseća figura u obliku leptira za spajanje i bojanje voštanim pastelama, flomasterima ili bojicama.

VISEĆE FIGURE ZA BOJANJE - PAPAGAJ

Drvena viseća figura u obliku papagaja za spajanje i bojanje voštanim pastelama, flomasterima ili bojicama.

VISEĆE FIGURE ZA BOJANJE - ZMAJ

Drvena viseća figura u obliku zmaja za spajanje i bojanje voštanim pastelama, flomasterima ili bojicama.

VLAK DRVENI

DRVENI VLAK OD 3 DIJELA IZRAĐEN OD MASIVNOG DRVETA U PRIRODNOJ BOJI.

VOŠTANE BOJE ZA TEKSTIL

VOŠTANE BOJICE ZA TEKSTIL, PAKIRANJE OD 8 KOM RAZLIČITIH BOJA. DIZAJNIRAJTE SAMI SVOJU MAJICU, PREGAČU, RUKSAK ILI TORBICU. UKOLIKO ŽELITE DA CRTEŽ OSTANE TRAJNO NA TEKSTILU, PROĐITE GLAČALOM S DRUGE STRANE I PERITE NA 30°C

VUČNA SLUŽBA KAMION

DRVENO VOZILO VUČNE SLUŽBE SA GUMENIM KOTAČIMA. IZRAĐEN OD MASIVNOG DRVETA I OBOJAN NETOKSIČNIM BOJAMA NA BAZI VODE.

ZVEČKA DUGA

Plastična zvečka ispunjena sitnim metalnim kuglicama čijim se naginjanjem čuje nježni zvuk kišnog pljuska.