Proizvodi

Kao i mašta, JumpingClay glina nema ograničenja kada je kreativnost u igri. Namijenjena je svim dobnim skupinama (predškolska i školska dob, odrasli i treća životna dob) tako da svatko uz malo mašte može oblikovati svoje zamisli te se dobro zabaviti izrađujući različite figure i ukrase.

JumpingClay glina dostupna je u 9 osnovnih boja (crvena, zelena, bijela, crna, žuta, ljubičasta, plava, narančasta i smeđa) u pakiranjima od 5, 10, 18, 50, 60 i 250 grama. Miješanjem tih boja može se dobiti bilo koja boja u spektru.

JumpingClay glina idealan je dar za djecu, odrasle i cijele obitelji!

Uradi sam

JumpingClay “Uradi sam” setovi omogućuju oblikovanje figurica na najlakši mogući način. U svakom setu nalazi se priručnik za oblikovanje, kao i alati i dodatni materijali s pomoću kojih ćete oblikovati svoju figuricu. Djeca će steći osjećaj da su postigla mnogo kad od dijelova iz seta naprave samo svoju veselu figuricu.

Kreativni setovi

Svi kreativni setovi sastoje se od bogate palete JumpingClay boja koje su izraženije u odnosu na boje drugih glina za oblikovanje. Miješanjem osnovnih boja JumpingClay gline može se dobiti bilo koja boja iz spektra.

Pribor za modeliranje

Rasplamsajte svoju maštu do najviših granica služeći se našim priborom za modeliranje.

Više