Dječji rođendani

Ako ste u potrazi za jedinstvenom i nezaboravnom PROSLAVOM DJEČJEG ROĐENDANA, obratite nam se s povjerenjem i organizirat ćemo NO MESS & NO STRESS PARTY, skroz drukčiji, kreativan i zabavan dječji rođendan o kojem će svi još duuugo pričati!

Pustite mašti na volju, izaberite temu, modelirajte zajedno s prijateljima, otkrijte svoje skrivene talente i trajno sačuvajte svoje remek-djelo!

A ukoliko želite, samo nam šapnite i izradit ćemo PERSONALIZIRANU FIGURICU ili cijelu scenu kao ukras za vašu rođendansku tortu ili bilo koju drugu prigodu!

Jer kod nas vlada jedno pravilo – Samo je mašta granica!

U JumpingClay rođendanski paket za desetero djece uključeno je:

  • 2 sata kreativnog 3D modeliranja,
  • igranje sa zabavnim JC igrama
  • 2 animatorice – instruktorice modeliranja,
  • dekoracija prostora,
  • baloni,
  • pozivnice,
  • facepainting,
  • slike

Slavljenika/cu darujemo našim POKLON BONOM koji ukjučuje 4h gratis radionica, a sve ostale sudionike rođendana sa POKLON BONOVIMA koji uključuju 2h gratis radionica te se isti mogu iskoristiti tokom tri mjeseca.

Slavljenik/slavljenica bira temu rođendana (do 2 različite figurice), a cijelu grupu vode instruktorice modeliranja, s kojima djeca prolaze osnove i izrađuju figuricu koju nakon rođendana svatko nosi sa sobom kući kao trajnu uspomenu!

Hranu možete donijeti prema Vašim željama.

Cijena: već od 900 kn

**doplata za svako iduće dijete simboličnih 10 kn za radnu glinu

Rođendan je moguće proslaviti bilo koji dan u tjednu na lokaciji:

JumpingClay WestGate, Zaprešić (PON – NED 10 – 21h)

 

DJEČJI ROĐENDANI U VAŠEM DOMU  

A ako ste možda poželjeli proslaviti dječji rođendan kod kuće, ali želite izbjeći nepotreban stres i nered, ne brinite, obratite se našem profesionalnom timu te po pozivu možemo doći modelirati s Vašim mališanima i organizirati JumpingClay NO MESS & NO STRESS dječji rođendan i u Vašem domu!

 

Slike s dosadašnjih rođendana pregledajte u galeriji.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite nam se na broj: 095 4433 987 ili na e-mail: info@jumpingclay.hr